Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 5-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 5-2

Μετά από 1,5 χρόνο η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το έκανε εντυπωσιακά καθώς επικράτησε με 5-2 της Θέλτα η οποία προηγήθηκε δύο φορές στο ματς. Χατ τρικ από Μπενζεμά, ντεμπούτο με γκολ για Καμαβινγκά.

Πολύ δύσκολα για ένα ημίχρονο έβαλε στη Ρεάλ Μαδρίτης η Θέλτα. Η ομάδα του Κουντέτ προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, η «Βασίλισσα» απάντησε με τέσσερα γκολ στο δεύτερο και πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 5-2. Τρία γκολ από τον Καρίμ Μπενζεμά που έφτασε ήδη τα πέντε στο πρωτάθλημα ενώ ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, για τη Ρεάλ που επέστρεψε στο ανακαινισμένο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Μόλις στο 3′ η Θέλτα έκανε το 0-1 με το διαγώνιο σουτ του Μίνα από ασίστ Άσπας ενώ στο 19′ ο Αζάρ δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ α τετ. Το 1-1 ήρθε τελικά στο 23′ με σουτ του Μπενζεμά από ασίστ Βαλβέρδε αλλά η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Στο 32′ ο Μάγιο έκανε το γύρισμα και ο Τσέρβι με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-2.

Η Ρεάλ μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στο 2-2 άμεσα με τον Γκουτιέρεθ να κάνει τη σέντρα και τον Μπενζεμά με κεφαλιά να σκοράρει στο 48′. Ο Βινίσιους με ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε το 3-2 στο 54′, με τη Ρεάλ να έχει τον απόλυτο έλεγχο πλέον. Στο 71′ ο Καμαβινγκά άνοιξε λογαριασμό με τη Ρεάλ αφού έκανε το 4-2 με κοντινό πλασέ και το τελικό 5-2 έγραψε ο Μπενζεμά με πέναλτι στο 89′.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο Γκουτιέρεθ (88’ Μαρσέλο), Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Μόντριτς (78’ Ασένσιο), Αζάρ (65’ Καμαβινγκά), Βινίσιους (88’ Ροδρίγο), Μπενζεμά

Θέλτα: Ντιτούρο, Μάγιο, Μουρίγιο (89’ Αϊντού), Αραούχο, Τάπια (46’ Μπελτράν), Μπράις Μέντεθ (52’ Σολάρι), Γκαλάν, Ντένις Σουάρεθ, Τσέρβι (63’ Νολίτο), Άσπας, Μίνα (63’ Γκαλιάρδο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ