Ρουμενίνγκε – «Η Ρεάλ είχε κάνει πρόταση 75 εκατ. ευρώ για τον Ριμπερί το 2008»

Ρουμενίνγκε – «Η Ρεάλ είχε κάνει πρόταση 75 εκατ. ευρώ για τον Ριμπερί το 2008»

Ο πρώην CEO της Μπάγερν, Καρλς Χάιντς Ρουμενίνγκε, αποκάλυψε στην «AS» ότι το 2008 η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να αποκτήσει τον Φρανκ Ριμπερί, προσφέροντας στην Μπάγερν 75 εκατ. ευρώ.

Ύστερα από δύο χρόνια από την αποχώρηση του Φρανκ Ριμπερί από την Μπάγερν Μονάχου, ο πρώην CEO του συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ισπανική «AS» ότι ο Γάλλος εξτρέμ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το 2008 οι Μαδριλένοι είχαν καταθέσει πρόταση στους Βαυαρούς ύψους 75 εκατ. ευρώμ όμως εκείνοι αρνήθηκαν διότι ήθελαν να δείξουν στον κόσμο πως η φιλοσοφία του συλλόγου δεν είναι οι αγορές και οι πωλήσεις.

«Θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μας προσέφεραν 75 εκατομμύρια για τον Ριμπερί, εκείνη την εποχή που είχε σπάσει όλα τα ρεκόρ. Θυμάμαι ότι καθίσαμε όλοι και αρχίσαμε να συζητάμε το θέμα για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε ούτε για αυτά τα χρήματα ούτε για περισσότερα.

Η πρόθεσή μας ήταν να δείξουμε στον κόσμο ότι η Μπάγερν δεν είναι ομάδα που αγοράζει ή πουλάει. Ήταν ένα σαφές μήνυμα, τόσο στους συλλόγους όσο και στους παίκτες μας, οι οποίοι, από εκείνη τη στιγμή και μετά, κατάλαβαν ότι εδώ υπογράφονται συμβόλαια για να εκπληρωθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι:

«Μέσα σε τρία χρόνια η LaLiga έχασε τις δύο σημαίες της. Ο Κριστιάνο τότε πήγε στη Γιουβέντους και τώρα ο Μέσι στην Παρί. Και οι δύο αφήνουν ένα κενό όσον αφορά το μάρκετινγκ που δεν μπορεί να καλυφθεί. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό, τι θέλει, αλλά θεωρώ αυτογκόλ που αναγκάστηκαν να αφήσουν τον Μέσι λόγω του Financial fair play».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ