Αντσελότι – «Το Μπερναμπέου θα είναι το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο»

Αντσελότι – «Το Μπερναμπέου θα είναι το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την εξέλιξη των εργασιών στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», επισημαίνοντας πως θα είναι το καλύτερο γήπεδο του κόσμου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο, νικώντας (5-2) τη Θέλτα, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά που σημείωσε χατ-τρικ.

Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στο ιστορικό γήπεδο, το οποίο θα είναι πλήρως έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2022, με τον προπονητή της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη των εργασιών.

«Αυτό το γήπεδο θα είναι το καλύτερο στον κόσμο. Είμαι σίγουρος. Φαινόταν αδύνατο πριν από 15 ημέρες, ότι θα μπορούσαμε να έρθουμε εδώ για να παίξουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε ένα θετικό περιβάλλον. Και σε ένα γήπεδο που είναι πάντα ξεχωριστό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Ακριβώς για να διευκολύνει τα έργα ανακαίνισης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε και εξασφάλισε να δώσει εκτός έδρας τα παιχνίδια της για τις πρώτες τρεις αγωνιστικές της LaLiga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ