Μπαρτσελόνα – Νέο σοκ – Εκτός Πέδρι και Άλμπα! (pic)

Μπαρτσελόνα – Νέο σοκ – Εκτός Πέδρι και Άλμπα! (pic)

Η Μπαρτσελόνα μετρά ήδη πληγές, με τους περισσότερους παίκτες της να είναι τραυματίες, ενώ στη μακρά λίστα έρχονται να προστεθούν ο Πέδρι και ο Τζόρντι Άλμπα.

Τα «χτυπήματα» δεν έχουν τελειωμό για τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να αποδεκατίζεται σιγά σιγά. Η κακή εικόνα που έδειξε η Μπαρτσελόνα στον χθεσινό (14/9) αγώνα της με τη Μπάγερν (3-0) για το Champions League ήταν το κερασάκι στην τουρτα για την καταλανική ομάδα, ενώ δύο ακόμη τραυματισμοί έρχονται να διευρύνουν το αγωνιστικό πρόβλημά της.

Αυτή τη φορά, στη λίστα των τραυματιών προστίθενται οι Πέδρι και Τζόρντι Άλμπα. Ο Πέδρι ταλαιπωρείται από μυϊκούς πόνους στο αριστερό πόδι του, ενώ ο Άλμπα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι του και συγκεκριμένα στον μηρό.

Η διάρκεια αποχής τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους «μπλαουγκράνα» υπολογίζεται στον ένα μήνα. Και για τους δύο παίκτες υπάρχει ενδεχόμενο απουσίας 3-4 εβδομάδες, ωστόσο ο τραυματισμός του Πέδρι δεν θεωρείται σοβαρός και η αποχή του θα είναι περίπου 2-3 βδομάδες.

Ο Πέδρι θα απουσιάσει από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο (2/10), ωστόσο στη Μπαρτσελόνα είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσει να μπει στην αποστολή.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ