Σιμεόνε για Γκριεζμάν – «Θα πρέπει να κερδίσει πίσω τους οπαδούς της Ατλέτικο»

Σιμεόνε για Γκριεζμάν – «Θα πρέπει να κερδίσει πίσω τους οπαδούς της Ατλέτικο»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδό του στον αγώνα με την Πόρτο και ο Τσόλο Σιμεόνε ανέφερ πως ο Γάλλος θα πρέπει να κερδίσει πίσω τους οπαδούς της Ατλέτικο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πραγματοποίησε την επιστροφή του στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από δύο άσχημα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, όπου έψαχνε συνεχώς να βρει τον καλό του εαυτό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Τσόλο Σιμεόνε και στα δύο παιχνίδια που ήταν διαθέσιμος, χωρίς σε καμία των περιπτώσεων να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Απέναντι στην Πόρτο για την πρεμιέρα του Champions League ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή στο «Wanda Metropolitano», με τους «ροχιμπλάνκος» να μένουν στο 0-0.

Ο Γκριεζμάν ξεκίνησε από τον πάγκο και πέρασε στον αγώνα στο 56ο λεπτό. Οι οπαδοί της Ατλέτικο δεν ξέχασαν τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα και μια μερίδα αυτών τον αποδοκίμασε.

Ο Τσόλο Σιμεόνε αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό στη συνέντευξη τύπου, λέγοντας πως είναι μια επιπλέον πρόκληση για τον Γκριεζμάν, να κερδίσει πίσω την αγάπη των οπαδών.

Ελπίζω να αντιδράσει στο γήπεδο σε όσους τον κριτικάρουν. Είναι πρόκληση για τον ίδιο να κερδίσει πίσω τους οπαδούς της ομάδας, λόγω το ότι έγινε στο παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ