Βιγιαρεάλ : Δεν όρισε εγγύηση ο δικαστής, παραμένει στη φυλακή ο Σεμέντο

Βιγιαρεάλ : Δεν όρισε εγγύηση ο δικαστής, παραμένει στη φυλακή ο Σεμέντο

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής (τουλάχιστον) έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην οποία εμπλέκεται θα παραμείνει ο Ρούμπεν Σεμέντο, καθώς ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βαλένθια αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για την αποφυλάκισή του μέχρι τη δίκη.

Τον Γενάρη, ο Ρούμπεν Σεμέντο κατηγορήθηκε ότι το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου του 2017 απείλησε με πιστόλι τον πορτιέρη ενός κλαμπ στη Βαλένθια, συνελήφθη ύστερα από τις σχετικές καταγγελίες, όμως ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων αφέθηκε ελεύθερος. Το πιστόλι, το οποίο καταγγέλθηκε ότι έφερε πάνω του δεν εντοπίστηκε πάνω του, ούτε στο αυτοκίνητό του.

Στις 20 Φεβρουαρίου, ήρθε μια νέα υπόθεση στο φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, ένας άντρας κατήγγειλε ότι στις 12/2 ο Πορτογάλος αμυντικός, μαζί με έναν ξάδερφό του και έναν ακόμα συνεργό, τον λήστεψαν και τον πήγαν δεμένο στη βίλα του πρώτου, ενώ του πήραν και τα κλειδιά του διαμερίσματος πριν πυροβολήσουν δύο φορές με σκοπό τον εκφοβισμό του!

Οι άνθρωποι της τοπικής αστυνομίας ερεύνησαν το σπίτι του για ενοχοποιητικά στοιχεία, κατάσχοντας μάλιστα αρκετά προσωπικά του αντικείμενα. Η εξέλιξη στη συγκεκριμένη -αρκετά σοβαρή όπως την χαρακτήριζαν τα ισπανικά ΜΜΕ και όπως αποδείχθηκε στην πράξη- υπόθεση, ήρθε στις 22/2.

Μετά από δύο ημέρες στο κρατητήριο, ο 23χρονος μπακ οδηγήθηκε -δεμένος με χειροπέδες και με τη συνοδεία Αστυνομικών- στο δικαστήριο της Λιρία στη Βαλένθια, με τον δικαστή να του απαγγέλλει μεταξύ άλλων την κατηγορία για απόπειρα δολοφονίας και να διατάζει την άμεση και χωρίς εγγύηση προφυλάκισή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Πικασέντ, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος διαφυγής και «προφανές ρίσκο για την ακεραιότητα» του φερόμενου ως θύματος.

Σήμερα, ο Σεμέντο κατέθεσε μέσω video από τη φυλακή στο Πικασέντ όπου κρατείται, δήλωσε αθώος για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βαλένθια, όμως, δεν πείστηκε και αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για να αποφυλακιστεί μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην οποία εμπλέκεται.

Το «βαρύ» κατηγορητήριο του περιλαμβάνει ακόμα επίθεση, ληστεία, παράνομη κράτηση και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων, με την υπόθεσή του να έχει σοκάρει την Ισπανία και τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ να «κλαίνε» ήδη τα 14 εκατομμύρια που έδωσαν το καλοκαίρι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, το ενδεχόμενο οριστικής φυλάκισης του όμως είναι αρκετά ορατό. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ