Ράγιο Βαγεκάνο – Χετάφε 3-0

Ράγιο Βαγεκάνο – Χετάφε 3-0

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ράγιο Βαγεκάνο, χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά για να βρει δίχτυα στον θρίαμβο με 3-0 επί της Χετάφε.

Η 5η αγωνιστική της La Liga περιελάμβανε μίνι Μαδριλένικο ντέρμπι, ανάμεσα στην Ράγιο Βαγεκάνο και τη Χετάφε, όπου μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο,

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ με πέναλτι του Τρέχο μόλις στο 9ο λεπτό, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης.

Ο Κολομβιανός επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 71′, αλλάζοντας πλήρως την ροή του ματς. Ο Σις έκανε το 2-0 στο 78ο λεπτό, ενώ 11 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο «τίγρης» διαμόρφωσε το 3-0, που φέρνει την νεοφώτιστη Ράγιο κοντά στην ευρωπαϊκή ζώνη, απέναντι σε μία Χετάφε που ακόμα ψάχνει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η Βαγεκάνο σημείωσε την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή της 3ης αγωνιστικής επί της Γρανάδα και ανέβηκε στην 7η θέση με ισάριθμους βαθμούς, ενώ από την άλλη η Χετάφε υπέστη την 5η σερί ήττα της, όντας πλέον στην τελευταία θέση της La Liga.

Ράγιο Βαγεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαγιού, Φραν Γκαρθία, Σάβελιτς, Κατένια, Πατέ Σις, Κομεσάνια (89′ Σουάρες), Ίσι (89′ Γκουαρντιόλα), Μπεμπέ (54′ Άλβαρο Γκαρσία), Τρέχο (71′ Ουνάι Λόπες), Εντεκά (71′ Φαλκάο)

Χετάφε: Σόρια, Ντζένε, Ιγκλέσιας (46′ Φλορεντίνο), Κουένκα, Ολιβέρα (72′ Μάτα), Γιάνκτο (14′ Βιτόλο), Τσέμα (46′ Μάσιας), Μαξίμοβιτς, Νταμιάν, Αλένια (72′ Σίλβα), Ενές Ουνάλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ