Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα «ονειρεύεται» την απόκτηση του Χάαλαντ

Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα «ονειρεύεται» την απόκτηση του Χάαλαντ

Ο Ζοάν Λαπόρτα δεν σταματά να «ονειρεύεται» την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τη Μπαρτσελόνα.

Η επανεκλογή του Ζοάν Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα «γέμισε» με ελπίδες τους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι είχαν φτάσει στα όρια τους με τα όσα έκανε ο Μπερτομέου.

Ο 60χρονος δικηγόρος όμως αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στους πρώτους μήνες της δεύτερης θητείας του, λόγω κυρίως των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τη Μπαρτσελόνα. Μεγαλύτερη συνέπεια ήταν φυσικά η φυγή του Λιονέλ Μέσι μετά από 21 χρόνια, ενώ το ίδιο άσχημα είναι τα πράγματα και στον αγωνιστικό τομέα, με τους «μπλαουγκράνα» να ηττώνται με κάτω τα χέρια από την Μπάγερν στη πρεμιέρα τους στο φετινό Champions League, με την καρέκλα του Κούμαν να «τρίζει» επικίνδυνα.

Παρά όμως τις παραπάνω καταστάσεις, ο Ζοάν Λαπόρτα «ονειρεύεται» ακόμα την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ. Ο θαυματουργός Νορβηγός επιθετικός μπορεί να φύγει από την Βεστφαλία με 75 εκατ. ευρώ από τον Ιανουάριο, με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να έχουν σχηματίσει «ουρά» για να τον πείσουν να φορέσει την φανέλα τους.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές, σύμφωνα με Ισπανούς ρεπόρτερ, και ανεξάρτητα από τις οικονομικές απαιτήσεις του Χάαλαντ και του Ραϊόλα, ο Λαπόρτα είναι αισιόδοξος πως μπορεί να τους κάνει να πουν το «ναι» στη Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ