Μπαρτσελόνα – Αυτό υποσχέθηκε ο Λαπόρτα στον Μέσι για να ανανεώσει

Μπαρτσελόνα – Αυτό υποσχέθηκε ο Λαπόρτα στον Μέσι για να ανανεώσει

Ο Καταλανός δημοσιογράφος Χαβιέρ Ερνάντεθ, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που υποσχέθηκε ο Ζοάν Λαπόρτα στον Λιονέλ Μέσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Αργεντινός.

Ο Ζοάν Λαπόρτα είχε μια βασική προτεραιότητα από τη στιγμή που πήρε ξανά τη προεδρία της Μπαρτσελόνα. Ο 60χρονος δικηγόρος έβλεπε το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι να εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, με τον Αργεντινό να είναι αρκετά δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατούσε στους «μπλαουγκράνα».

Τελικά ο Λαπόρτα κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση και έπεισε τον Μέσι να υπογράψει την επέκταση που του πρόσφερε, πριν μπουν στον δρόμο των δύο πλευρών οι οικονομικοί περιορισμοί της La Liga.

Ο 34χρονος αγωνίζεται πλέον στη Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπαρτσελόνα καλείται να συνεχίσει και να χτίσει για το μέλλον.

Ωστόσο, ο Καταλανός δημοσιογράφος Χαβιέρ Ερνάντεθ Ναβάρο αποκάλυψε την υπόσχεση που είχες δώσει ο Λαπόρτα στον Μέσι και η οποία αφορούσε τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στην άκρξ του πάγκου των «μπλαουγκράνα».

Όπως λοιπόν αναφέρει ο Ερνάντεθ, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είπε στον Αργεντινό πως θα προχωρούσε στη πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με τον Τιερί Ανρί να αναλάμβανε τον ρόλο του βοηθού προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ