Κούμαν – «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου στη Μπαρτσελόνα»

Κούμαν – «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου στη Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, ενώ ανέφερε πως οι απόψεις γι' αυτό το θέμα διίστανται.

Αναβρασμός επικρατεί στην Μπαρτσελόνα τις τελευταίες μέρες, ύστερα και από την βαριά ήττα με 3-0 από τη Μπάγεν Μονάχου για το Champions League. Ένα ζήτημα που έχει τεθεί επί τάπητος είναι και αυτό της παραμονής του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» βρίσκεται σε δύσκολη θέση με την διοίκηση να είναι μοιρασμένη σχετικά με την παραμονή του ή όχι. Ο ίδιος, ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, καθώς δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες.

«Είμαι ήρεμος και αισιόδοξος για τη συνέχεια. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, περιμένω να επιστρέψουν παίκτες που περιμένουμε, και πρέπει να πάρουμε νίκες», τόνισε αρχικά ο Κούμαν.

«Δεν έχω φόβο για το μέλλον μου στο κλαμπ. Ξέρω ότι θα υπάρχουν εκείνοι που θα θέλουν να συνεχίσω στον πάγκο κι εκείνοι που θα ζητούν ν’ απολυθώ. Είναι λογικό να διίστανται οι απόψεις», κατέληξε ο Ολλανδός τεχνικός αναγνωρίζοντας πως είναι φυσιολογικό εν μέρει να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ