Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-1 – Μέσι γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα…

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-1 – Μέσι γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα…

Σε μία ακόμη ντροπιαστική εμφάνιση, η Μπαρτσελόνα... κατάφερε να σώσει τον βαθμό στις καθυστερήσεις μέσα στο «Καμπ Νόου» απέναντι στη Γρανάδα (1-1) και έδειξε για άλλη μία φορά πως θα της πάρει καιρό για να σηκώσει κεφάλι στη μετά... Μέσι εποχή...

Κι όμως, αυτή η Μπαρτσελόνα μπορεί και χειρότερα. Αφού ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Μπάγερν, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έδωσε ακόμη μία ντροπιαστική… παράσταση στους φιλάθλους της, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει της Γρανάδα μέσα στο «Καμπ Νόου» και μάλιστα χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ρόναλντ Αραούχο για να πάρει έναν βαθμό (1-1)…

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το «τρίποντο» εάν δεν είχε εμφανιστεί ο Ουρουγουανός στόπερ στις καθυστερήσεις, με την Μπαρτσελόνα να μοιάζει (ξανά) εντελώς χαμένη και να δείχνει πως θα της πάρει καιρό να σηκώσει κεφάλι στη μετά… Μέσι εποχή.

Τα δοκίμασε όλα ο Κούμαν που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός πλέον, καθώς έβαλε τον Πικέ να παίξει μπροστά, ως δεύτερος σέντερ φορ μαζί με τον Ντε Γιόνγκ, στα τελευταία δέκα λεπτά!

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκαν στους φιλοξενούμενους για να ανοίξουν το σκορ στο «Καμπ Νόου» και να βάλουν στα… σχοινιά τον Ρόναλντ Κούμαν και την Μπαρτσελόνα. Σκόρερ ο Ντουάρτε ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Εσκουδέρο και «κάρφωσε» με κεφαλιά τον Τερ Στέγκεν για το 1-0 της Γρανάδα.

Το σοκ δεν ξύπνησε την Μπαρτσελόνα, καθώς λίγα λεπτά αργοτερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το δεύτερο γκολ, ωστόστο το σουτ του Μολίνα από κοντά, πέρασε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα άρχισε να ανεβάζει στροφές και λίγο έλειψε μάλιστα να ισοφαρίσει, όταν ο Ρομπέρτο έπιασε ένα ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή, σημαδεύοντας όμως το δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Κούμαν, ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Μαξιμιλιάνο πραγματοποίησε μία απίθανη απόκρουση σε μία καρφωτή κεφαλιά του Αραούχο.

Ο Ολλανδός τεχνικός έριξε στο παιχνίδι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τον Λουκ Ντε Γιόνγκ, βάζοντας έτσι ένα ψηλό… κορμί στην περιοχή της Γρανάδα. Η εικόνα της Μπαρτσελόνα ωστόσο δεν άλλαξε, καθώς οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν μακριά από την περιοχή τους, τους γηπεδούχους.

Κάπου εκεί ο Κούμαν… σκέφτηκε να ρίξει στη μάχη τον Ζεράρ Πικέ, τον οποίο τοποθέτησε δίπλα στον Λουκ Ντε Γιόνγκ στην κορυφή της επίθεσης. Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να έμοιαζαν καταδικασμένοι, ωστόσο η υπομονή και η θέληση του Αραούχο τους έδωσε έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Κούμαν να βρίσκεται πλέον όλο και πιο κοντά στην έξοδο…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μπαλντέ (41’ Μινγκέθα), Αραούχο, Γκαρσία, Ντεστ, Μπούσκετς (74’ Πικέ), Ντε Γιονγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο (46’ Λουκ Ντε Γιονγκ), Κοουτίνιο (59’ Γκάβι), Ντεμίρ (74’ Πουτς), Ντεπάι

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Κίνι, Ντουάρτε, Εσκουδέρο (46’ Νέβα), Αμπράμ, Μιγιά, Μόντσου, Ετεκί (28’ Μοντορό), Πουέρτας (Γκοναλόν), Ματσίς, Μολίνα (66’ Σουάρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ