Κούμαν – «Δεν είναι η Μπαρτσελόνα του 2012, δεν μπορώ να παίξω… τίκι-τάκι»

Κούμαν – «Δεν είναι η Μπαρτσελόνα του 2012, δεν μπορώ να παίξω… τίκι-τάκι»

Ο Ρόναλντ Κούμαν τράβηξε τα βλέμματα στη συνέντευξη τύπου μετά την ισόπαλη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα (1-1).

Μετά το ισόπαλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα (1-1), ο Ρόναλντ Κούμαν αναφέρθηκε στην καραλανική ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα η οποία έβαλε τον όρο «τίκι τάκα» στο ποδόσφαιρο, λόγω των συνεχόμενων πασών.

Ωστόσο, αντί για «τίκι-τάκα», το ανέφερε ως «τίκι-τάκι». Κάποιοι θέωρησαν πως ήταν απλά ένα σαρδάμ, κάποιοι άλλοι όμως σπόντα.

Όπως και να ‘χει, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε μεταξύ αλλών ότι οι φίλαθλοι πρέπει να είναι δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εμφάνιση της ομάδας.

«Η Μπαρτσελόνα αυτή παίζει το δικό της ποδόσφαιρο, δεν είναι αυτή του 2012. Δείτε τους παίκτες, δεν μπορώ να παίξει… τίκι τάκι, δεν έχω την ταχύτητα που χρειάζεται για να το κάνει. Σίγουρα προσπαθούμε να παίξουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού αλλά καμιά φορά πρέπει να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Η Μπαρτσελόνα του σήμερα είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή πριν 8 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ