Xετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 – Απόδραση με Σουάρες για την Ατλέτικο

Xετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 – Απόδραση με Σουάρες για την Ατλέτικο

Με τον Λουίς Σουάρες να... δαγκώνει στο τέλος (78΄, 90+1΄) η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την ανατροπή στο μαδριλένικο ντέρμπι κόντρα στην Χετάφε και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η εικόνα της Ατλέτικο μετά την διακοπή είναι απογοητευτική. Έμεινε στο 0-0 με την Μπιλμπάο και την Πόρτο, ενώ κόντρα στην Χετάφε για περίπου 80 λεπτά «φλέρταρε» με την ήττα. Κάπου εκεί, εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουάνος επιθετικός με δυο γκολ στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού (78΄, 90+1΄), οδήγησε τους Ροχιμπλάνκος στην ανατροπή και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο, από την συμπολίτισσα Ρεάλ.

Από την άλλη, η Χετάφε του Μίτσελ, έφτασε κοντά να πάρει τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα, ωστόσο μετά από έξι αγωνιστικές, έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς.

Οι Πρωταθλήτες για ακόμη ένα παιχνίδι είχαν κακή εικόνα, έμειναν πίσω στο σκορ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τέρμα του Μίτροβιτς, το οποίο ήταν το πρώτο που δέχθηκαν από την Χετάφε μετά από δέκα χρόνια.Πλέον, μετά από αυτό το τρίποντο, η Ατλέτικο κατάφερε να κάνει άλλη μια ανατροπή κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους, έχοντας αποκτήσει τους περισσότερους βαθμούς (24) από κάθε άλλη ομάδα στην Λίγκα.

Η Χετάφε ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Μίτροβιτς, ωστόσο το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος της Ατλέτικο. Η αποβολή του Αλένα στο 74΄ άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Σουάρες να μην χάνει χρόνο για να αναλάβει δράση. Στο 78΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ (63΄Ερμόσο), Σάβιτς, Χιμένεθ, Λόντι (63΄Ντε Πολ), Ερέρα (84΄Βρσάλικο), Γιορέντε, Κορέα, Καράσκο, Γκριεζμάν (67΄Κούνια), Σουάρες

Χετάφε (Μίτσελ): Σόρια, Ινγκλέσιας, Τζένε, Μίτροβιτς, Κουένκα, Ολιβέιρα, Μακσίμοβιτς, Φλορεντίνο, Αλενιά, Μάτα (78΄Σίλβα), Μάτσιας (67′ Ουνάι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ