Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 1-2

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 1-2

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προηγήθηκε στο Ανοέτα, η Χετάφε όμως έκανε την ανατροπή (όπως και στο ματς του πρώτου γύρου) με τον παίκτη των δεύτερων ημιχρόνων και πήρε το τρίποντο, έχοντας πλέον βλέψεις ακόμα και για ευρωπαϊκή έξοδο! 

Λένε πως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Αυτό σίγουρα δεν ίσχυε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ροσαλέδα, με την Χετάφε να παίρνει κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ τη δεύτερη φετινή της νίκη με ανατροπή (η πρώτη ήταν με τον ίδιο αντίπαλο στο ματς του πρώτου γύρου, με ίδιο τελικό σκορ) και παράλληλα ένα τρίποντο που τη βάζει διεκδικήτρια στη μάχη για την έκτη θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Γουίλιαν Χοσέ άνοιξε το σκορ στο 23′ με όμορφη με κεφαλιά, με τον 26χρονο Βραζιλιάνο φορ να είναι ο παίκτης που έχει πετύχει τα περισσότερα πρώτα γκολ στη φετινή Primera Division, εννιά στον αριθμό!

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον 27χρονο Τζενέ Ντακομάν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα -επίσης με κεφαλιά-, να γίνεται ο πρώτος Τογκολέζος που σκοράρει στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά τον Αντεμπαγιόρ το 2011 και να επιβεβαιώνει το πρόβλημα της Ρεάλ Σοσιεδάδ στις στατικές φάσεις (έχει δεχθεί 12 γκολ έτσι, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα).

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, με τον Άνχελ Ροντρίγκες να κάνει σόλο ενέργεια και με εκπληκτικό σουτ να στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μόγια που έπεσε, αλλά ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Αυτό ήταν το 12ο φετινό γκολ του 30χρονου Ισπανού επιθετικού, ο οποίος έχει πετύχει τα δέκα εξ’ αυτών στα δεύτερα ημίχρονα της ομάδας του. Πώς το είπαμε; Παράδοση….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ