Σεβίλλη – Βαλένθια 3-1 – Τριάρα και τρίτη θέση για την Σεβίλλη

Σεβίλλη – Βαλένθια 3-1 – Τριάρα και τρίτη θέση για την Σεβίλλη

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, η Σεβίλλη πήρε το ντέρμπι με την Βάλενθια (3-1) και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Νίκη (1-0) και για την Εσπανιόλ κόντρα στην Αλαβές

Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε η Σεβίλλη. Η ομάδα του Λοπετέγκι επικράτησε με 3-1 της Βαλένθια και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, οι Νυχτερίδες γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα, μετά από αυτήν κόντρα στην Ρεάλ την περασμένη αγωνιστική.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και μέχρι το 25΄  είχε προηγηθεί με 3-0. Παπού Γκόμες (3΄),  το αυτόγκολ του Λατο (15΄) κα ο Μιρ (22΄) είχαν στήσει το δικό τους πάρτι για τους Ανδαλουσιανούς. Στο 31΄ ο Ντούρο διαμόρφωσε το 3-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνο. Στο δεύτερο μέρος, η Σεβίλλη διαχειρίστηκε άψογα το ματς και εν τέλει έφτασε στην νίκη, η οποία την ανέβασε στην τρίτη και στο -3 από την Ατλέτικο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Μοντιέλ (56’ Ράκιτιτς), Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεκίκ, Χορδάν (56’ Νάβας), Φερνάντο (75’ Γκουντέλι), Λαμέλα, Πάπου Γκόμες, Μιρ (56’ Εν Νεσιρί), Οκάμπος (68’ Ντιλέινι)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκάμπριελ, Λάτο, Αλντερέτε (46’ Ντιακαμπί), Γκιγιαμόν, Βας (66’ Κόμπα Κοϊντρέντι), Φουλκιέ, Ζέισον (46’ Μούσα), Γουέδες (66’ Μάρκος Αντρέ), Ντούρο (79’ Βαγιέχο), Μάξι Γκόμες.

Εσπανιόλ – Αλαβές 1-0

Την ίδια ώρα, η Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Αλαβές. Η ομάδα από την Βαρκελώνη αν και σκόραρε δυο φορές, στο πρώτο 20λέπτο, το VAR της ακύρωσε τα γκολ. Εν τέλει, ο Ντε Τόμας από την άσπρη βούλα (54΄) έδωσε την νίκη στην Εσπανιόλ και άφησε την Αλαβές χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καμπρέρα, Σέρτζι Γκόμεθ, Χιλ, Πεδρόσα, Μπαρέ (73’ Νταβίντ Λόπεθ), Νταρντέρ, Μορλάνες (66’ Γου Λι), Μελαμέδ (66’ Μέριδα), Εμπαρμπά, Ραούλ Ντε Τομάς (74’ Ντιματά).

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Αλμπέρτο Ροντρίγκεθ (85’ ΜΝτε Λα Φουέντες), Λαγουάρδια, Ντουάρτε, Πίνα (72’ Πελίστρι), Αγιρεγαμπίρια (85’ Τόνι Μογιά), Μανού Γκαρσία (85’ Μιάζγα), Λουμ, Χοσέλου, Γκουϊντετί (60’ Σιλά), Ριόχα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ