Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-0

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-0

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προβληματίζει, μένοντας για δεύτερο ματς στη La Liga χωρίς νίκη, έπειτα από το 0-0 απέναντι στην Κάντιθ.

Η αγωνιστική κατάρρευση της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Οι Καταλανοί έμειναν στο 0-0 απέναντι στην Κάντιθ για την 6η αγωνιστική της La Liga και μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Γρανάδα, δεν κέρδισαν για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Έτσι οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στους εννέα βαθμούς και την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Κάντιθ βρίσκεται 14η με έξι πόντους.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, όμως μπόρεσε να δημιουργήσει μόλις έξι τελικές σε ολόκληρη την αναμέτρηση, δείγμα των προβλημάτων στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μια παλικαρίσια εμφάνιση και μπόρεσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 65ο λεπτό του αγώνα οι Καταλανοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φρένκι Ντε Γιονγκ μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, με δύο κίτρινες κάρτες. Οι παίκτες της Κάντιθ κράτησαν, απέναντι σε μια κακή Μπαρτσελόνα η οποία για άλλη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν συνεχίζει να μοιάζει αβέβαιο και παρά τα λεγόμενα του Ζοάν Λαπόρτα, πως ο Ολλανδός δεν θα κριθεί από το σημερινό αποτέλεσμα, η παραμονή του στο πάγκο των «μπλαουγκράνα» είναι παρά πολύ δύσκολη.

Κάντιθ (Αντόνιο Θερβέρα): Λεντέσμα, Καρσελέν (79’ Ακάπο), Τσουστ, Χαρογιάν, Εσπίνο, Χιμένεθ (46’ Σάντσεθ), Φάλι (40’ Γιόνσον), Αλαρκόν, Αρθαμένδια (57’ Περέα), Σομπρίνο, Νεγρέδο (57’ Λοθάνο)

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Αραούχο, Πικέ, Ντεστ (80’ Πουτς), Γκάβι (73’ Νίκο), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ντεμίρ (46’ Ρομπέρτο), Ντεπάι, Ντε Γιονγκ (67’ Κουτίνιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ