Ξέσπασε ο Πικέ – «Δεν παίζω στη Μπαρτσελόνα για να βγαίνω δεύτερος ή τρίτος»

Ξέσπασε ο Πικέ – «Δεν παίζω στη Μπαρτσελόνα για να βγαίνω δεύτερος ή τρίτος»

Ο Ζεράρ Πικέ είχε να πει πολλά μετά το εκ νέου αρνητικό αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα, ξεσπώντας παράλληλα για τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλούνται να δίνουν οι ποδοσφαιριστές.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι μακριά από τη νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα, με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειές της στην έδρα της Κάντιθ.

Ο αρχηγός της ομάδας Ζεράρ Πικέ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και είχε πολλά να πει. Αρχικά τόνισε πως στόχος της Μπαρτσελόνα είναι το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο, κάνοντας παράλληλα έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει.

«Είμαι εδώ για να παλεύω για τίτλους. Δεν φοράω τη φανέλα για να τερματίζω δεύτερος ή τρίτος. Είμαι σίγουρος πως παρά το κακό ξεκίνημα είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε δίψα για νίκες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο», ανέφερε ο Καταλανός αμυντικός.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ξέσπασμα που αφορούσε το μικρό διάστημα που έχουν οι παίκτες για ξεκούραση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι και αυτοί άνθρωποι: «Έχουμε ένα ματς σε λιγότερο από 72 ώρες. Παίξαμε τη Δευτέρα με τη Γρανάδα, τώρα Πέμπτη, μετά πάλι Κυριακή και στη συνέχεια έχουμε Champions League. Είμαστε άνθρωποι οι ποδοσφαιριστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ