Μπαρτσελόνα – Τα δεδομένα με Μαρτίνεθ και Τσάβι

Μπαρτσελόνα – Τα δεδομένα με Μαρτίνεθ και Τσάβι

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα. Η... προειδοποίηση του Μαρτίνεθ στο Βέλγιο και το άμεσο «ναι» του Τσάβι.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε πτώση. Σε τραγική κατάσταση. Τα αποτελέσματα και κυρίως η εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, δείχνουν πως το κλαμπ βρίσκεται σε κρίση και είναι βαριά «άρρωστο».

Και όπως φαίνεται, ο Κούμαν περνάει τις τελευταίες του ημέρες στη Βαρκελώνη, καθώς το παιχνίδι απέναντι στην Κάντιθ επαλήθευσε τις αδυναμίες της ομάδας. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Ολλανδός έχει ήδη «τελειώσει» από την Μπαρτσελόνα και αυτή τη στιγμή κάθεται μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, καθώς ο Λαπόρτα έχει πάρει την οριστική απόφαση για την αποχώρηση του.

Ο Λαπόρτα φαίνεται πως ήδη έχει καταλήξει στα δύο ονοματα με τα οποία αναμένεται να διαπραγματευτεί. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, αυτή τη στιγμή οι μόνοι που «παίζουν» για τον «μπλαουγκράνα» πάγκο είναι οι Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Τσάβι.

Ο πρώτος φέρεται να είναι και ο άνθρωπος που επιθυμεί ο Λαπόρτα περισσότερο, καθώς ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έχει πολύ… ψηλά τον Ισπανό τεχνικό ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα του Βελγίου, έως και το 2023.

Και ήδη φαίνεται πως οι εξελίξεις «τρέχουν», καθώς παρότι αρχικά τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η περίπτωση του Ισπανού ήταν δύσκολη, εν τέλει είναι το μεγάλο φαβορί. Όπως αναφέρει το ισπανικό Goal.com, ήδη έχουν γίνει μερικές επαφές… γνωριμίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό μάλιστα να έχει ήδη προειδοποιήσει την ομοσπονδία του Βελγίου πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αποχωρήσει και να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, η οποία θα πρέπει να πληρώσει και μία ρήτρα που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη, στα «ραντάρ» παραμένει η περίπτωση του Τσάβι. Ο «θρύλος» της Μπαρτσελόνα. Ένας εκ των πιο εμβληματικών ποδοσφαιριστών στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ισπανός βρίσκεται στην Αλ Σαντ τα τελευταία χρόνια και δείχνει να ετοιμάζεται… ζεστά για την επιστροφή του στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, καθώς έχει πει ουκ ολίγες φορές πως το όνειρο του είναι να γίνει προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα κάνει επίσημη πρόταση στον Ισπανό, τότε εκείνος θα την αποδεχτεί αμέσως και θα επιστρέψει στο… σπίτι του.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή ο Λαπόρτα θέλει περισσότερο τον Μαρτίνεθ. Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο διάδοχος του Κούμαν, που αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ