Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 – Η Αλαβές… δούλεψε για τη Ρεάλ! (1-0)

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 – Η Αλαβές… δούλεψε για τη Ρεάλ! (1-0)

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με την Αλαβές να επικρατεί με 1-0 και να δίνει την ευκαιρία στη Ρεάλ να ξεφύγει στο +5!

Απότομη προσγείωση για την Ατλέτικο και… δώρο της Αλαβές στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Αλαβές έκανε την έκπληξη απέναντι στην ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε και κατάφερε να κρατήσει το γκολ της από το πρώτο μέρος, επικρατώντας με 1-0 των πρωταθλητών Ισπανίας που «γκέλαραν» για ακόμη μία φορά, δείχνοντας ξανά πως δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης την ευκαιρία να χτίσει από νωρίς μία διαφορά, καθώς με νίκη «φεύγει» στο +5 και βάζει από τώρα τις βάσεις για την επιστροφή της στην κορυφή της Ισπανίας!

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ απέναντι στους «ροχιμπλάνκος». Ο Ντουάρτε έκανε τη σέντρα και ο Λουγκάρντια έγραψε το 1-0 για την Αλαβές, η οποία σκόραρε το δεύτερο της γκολ για τη φετινή σεζόν!

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σιμεόνε ανέβασε τον ρυθμό και άρχισε να πιέζει περισσότερο, ωστόσο η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργεία της Αλαβές, δεν της επέτρεψε να σώσει έστω και τον βαθμό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν έτσι το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν!

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Μαρτίν, Μιάθγκα, Λαγκουάρντια, Ντουάρτε (79′ Τάσι), Μόγια (79′ Πίνα), Λουμ, Ναβάρο, Ριόχα (87′ Σαούλ Γκαρσία), Ντε Λα Φουέντε, Σιλά

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ερμόσο (62′ Ερέρα), Σάβιτς, Μοντέιρο, Τρίπιερ (60′ Κορέα), Κοντογκμπιά (60′ Κούνια), Ντε Πάουλ, Καράσκο (60′ Λόντι), Γιορέντε (74′ Βρσάλικο), Γκριεζμάν, Σουάρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ