Μέσι – Η καριέρα του στη Μπαρτσελόνα έγινε ταινία μικρού μήκους! (vid)

Μέσι – Η καριέρα του στη Μπαρτσελόνα έγινε ταινία μικρού μήκους! (vid)

Η πορεία του Λιονέλ Μέσι, που άφησε τη Μπαρτσελόνα μετά από 21 χρόνια για τα μάτια της Παρί σεν Ζερμέν, έγινε ταινία μικρού μήκους, όπου απεικονίζονται όλες οι κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.

Η εκπληκτική καριέρα του Λιονέλ Μέσι, που έμεινε για 21 χρόνια στη Μπαρτσελόνα, έγινε ταινία μικρού μήκους. Στην εν λόγω ταινία απεικονίζεται καρέ καρέ όλη η πορεία του Αργεντίνου σούπερ σταρ, από τα πρώτα χρόνια της θητείας του στη Μπαρτσελόνα. Το περιβόητο συμβόλαιό του σε χαρτοπετσέτα, τα μοναδικά γκολ του  αλλά και η στιγμή του αποχωρισμού από το σύλλογο δεσπόζουν στην ταινία, η οποία προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις.

Ο Λιονέλ Μέσι, το περασμένο καλοκαίρι άφησε τη Μπαρτσελόνα για την Παρί σεν Ζερμέν, και η τελευταία του συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα.

Όλα αυτά, συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο- ταινία μικρού μήκους διάρκειας 33 λεπτών, στην οποία ο θεατής μπορεί να απολαύσει ξανά και ξανά τις μοναδικές στιγμές του «Λίο», τις ντρίπλες του αλλά και τα γκολ που άφησαν εποχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ