Αντσελότι – «Δεν παίξαμε και το καλύτερο παιχνίδι – Τυχεροί που έχουμε τον Κουρτουά»

Αντσελότι – «Δεν παίξαμε και το καλύτερο παιχνίδι – Τυχεροί που έχουμε τον Κουρτουά»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ και έβγαλε το... καπέλο στον Τιμπό Κουρτουά.

Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 0-0, με τη «βασίλισσα» να μην παρουσιάζει και το καλύτερο πρόσωπο, ωστόσο αυτό δεν ανησύχησε τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως απλά δεν ήταν το καλύτερο βράδυ για τους Μερένχες, ενώ αποθέωσε τον Τιμπό Κουρτουά, αναφέροντας πως η ομάδα του είναι πολύ τυχερή που τον έχει.

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

«Δεν παίξαμε και το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, η Βιγιαρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας. Αλλά αυτό που με απασχολεί, είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλές δυσκολίες. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην πίεση από τον Καπουέ στο πρώτο ημίχρονο, επειδή παίξαμε με τρεις μέσους.

Ομως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε, βάλαμε τον Μόντριτς και είχαμε περισσότερο έλεγχο, με αποτέλεσμα να διαχειριστούμε την πίεση. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τερματοφύλακα όπως ο Τιμπό Κουρτουά. Ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος, αλλά ο Κουρτουά ήταν εκεί.

Κρατήσαμε την εστία μας ανέπαφη και αυτό είναι θετικό. Μία ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ, ήταν ένα πιθανό αποτέλεσμα. Δεν ήταν το καλύτερο μας βραδιά, αλλά δεν πειράζει, συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ