Χετάφε για… κλάματα, έχασε (και) από την Μπέτις (2-0)

Χετάφε για… κλάματα, έχασε (και) από την Μπέτις (2-0)

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Χετάφε, η οποία υπέστη ακόμη μια ήττα, από την Μπέτις (2-0) και παρέμεινε στον... πάτο της βαθμολογίας.

Η… κατρακύλα δεν έχει τέλος για τη Χετάφε! Η ομάδα του Μίτσελ δεν κατάφερε ούτε σήμερα να κάνει την πρώτη της νίκη για τη φετινή σεζόν και ηττήθηκε δίκαια από την Μπέτις (2-0) για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι, οι «αθουλόνες» παρέμειναν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, δίχως βαθμό, ενώ οι Ανδαλουσιάνοι βρέθηκαν στην 7η θέση με 12 βαθμούς.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γουίλιαν Ζοσέ, καθώς με δύο δικά του γκολ οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους φετινό εντός έδρας «τρίποντο». Στο 14′ ο Βραζιλιάνος επιθετικός άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Έντγκαρ Γκονζάλες, Μιράνδα, Πετσέγια, Μπεγερίν, Καρβάλιο (89′ Καμαράσα), Γούιδο Ροντρίγκεθ, Φεκίρ (89′ Γουαρδάδο), Κανάλες (46’ Ρόδρι), Χουάνμι (72’ Τέγιο), Ζοσέ (64’ Ιγκλέσιας).

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Κουένκα, Μίτροβιτς (46’ Τζόναθαν Σίλβα), Ντζενέ, Φλορεντίνο, Μακσίμοβιτς (41’ Νταμιάν Σουάρεθ), Τιμόρ, Ματίας Ολιβέρα, Χουάν Ιγκλέσιας (68’ Μάτα), Μασίας (46’ Σάντρο), Ουνάλ (69’ Πόβεδα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ