Φάτι – «Είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα με το Νο10 μετά τον Μέσι»

Φάτι – «Είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα με το Νο10 μετά τον Μέσι»

Ο Άνσου Φάτι συνδύασε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με γκολ και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο Άνσου Φάτι έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για 323. Η αποθεραπεία που ακολούθησε έπειτα από τον τραυματισμό του στις 7 Νοεμβρίου 2020, δεν πήγε όπως θα ήθελε και αναγκάστηκε να μείνει έξω για αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η επιστροφή του όμως ήταν εντυπωσιακή, καθώς δεν χρειάστηκε παραπάνω από δύο λεπτά απέναντι στη Λεβάντε για να πετύχει το πρώτο του γκολ, φορώντας πλέον το νούμερο 10  στην πλάτη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φάτι δεν σταματούσε να ευχαριστεί τον κόσμο που τον βοήθησε να επανέλθει, όπως επίσης και τους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα που του επέτρεψαν να πάρει το 10 μετά τη φυγή του Μέσι.

« Δεν περίμενα ποτέ μια τέτοια επιστροφή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο, τους γιατρούς, του φυσιοθεραπευτές μου ήταν εκεί για μένα με κάθε τρόπο. Σε όλους του φιλάθλους που μου έδειξαν μεγάλη υποστήριξη. Είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα με το Νο10 μετά τον Μέσι. Είμαι πολύ ευγνώμων στο σύλλογο και τους αρχηγούς που με άφησαν να το φορέσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ