Η Ρεάλ έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα μέσα στο 2021 (pic)

Η Ρεάλ έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα μέσα στο 2021 (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι μέσα στο 2021, αριθμός που αντιστοιχεί στο 3% όσων έχει δώσει, στατιστικό που τη φέρνει στην κορυφή στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα, όπου μετά από εφτά αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 17, όντας παράλληλα αήττητη, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «Βασίλισσα» είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γαλλό να έχει συνεισφορά σε 15 γκολ της ομάδας του, πετυχαίνοντας τα οχτώ και μοιράζοντας τα εφτά.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό με τη Ρεάλ, είναι το ποσοστό των ηττών της στη La Liga μέσα στο ημερολογιακό έτος που διανύουμε. Ειδικότερα, οι «μερένγκες» έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος (3% των όσων έχουν δώσει) και συγκεκριμένα απέναντι στη Λεβάντε στις 30 Ιανουαρίου 2021, με 1-2 για την 21η αγωνιστική της περσινής λίγκας.

Έκτοτε, σε 25 παιχνίδια έχει απολογισμό 18 νικών και εφτά ισοπαλιών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τη δεύτερη Ίντερ να ακολουθεί με ένα ποσοστό της τάξης του 7% (2 ήττες).

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μπέτις και Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες έχουν γνωρίσει τρεις ήττες, αριθμός που αντιστοιχεί στο 10% των αγώνων που έχουν παίξει το 2021, με το ποσοστό των Βαυαρών να ανεβαίνει κατά μία μονάδα, εξαιτίας των λιγότερων παιχνιδιών της Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ