Ρεάλ Μαδρίτης – «Κοιτάει» τον Πόρο για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας

Ρεάλ Μαδρίτης – «Κοιτάει» τον Πόρο για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ισπανό ακραίο αμυντικό, Πέδρο Πόρο που αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κάρλο Αντσελότι έχουν εντοπίσει το πρόβλημα που υπάρχει στα άκρα της άμυνας, με τους τραυματισμούς να μην αφήνουν σε ησυχία τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις.

Ντάνι Καρβαχάλ και Φερλάντ Μεντί είναι τα χαρακτηριστικά παραδείγματα, που οδηγούν τη διοίκηση της «Βασίλισσας» να στραφεί στην ενίσχυσή της, αποκτώντας έναν μπακ.

Ο εκλεκτός φαίνεται πως έχει βρεθεί, και σύμφωνα με την «Ο Jogo», πρόκειται για τον Πέδρο Πόρο. Ο 22χρονος αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πέρυσι έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν, στο τέλος της οποίας πανηγύρισε και το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, με τα «λιοντάρια» να μην ενεργοποιούν τη ρήτρα αγοράς που κυμαινόταν λίγο κάτω από τα 10 εκατ.

Πλέον, η αγοραστική του αξία βρίσκεται στα 20 εκατ. ευρώ, με την Ρεάλ να αναμένεται να… χτυπήσει σύντομα τη πόρτα της Σίτι για να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ