Πιέζει για Πάου Τόρες η Ρεάλ Μαδρίτης

Πιέζει για Πάου Τόρες η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ να αποτελεί τον βασικό στόχο για τους Μερένχες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε το καλοκαίρι τον Ραφαέλ Βαράν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός αμυντικού και σκέφτεται ξανά τη λύση του Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ.

Οι «μερένχες» προσπαθούν να ρίξουν τις οικονομικές της απαιτήσεις για την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού διεθνή άσου, τον οποίο δεν μπόρεσαν ν’ αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Τόρες έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 65 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται από τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας υπερβολικό και προσφέρει 55 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από το «κίτρινο υποβρύχιο», με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του διεθνή άσου με την ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, καθώς θεωρεί πως ο Εντερ Μιλιτάο δεν μπορεί να είναι ο ιδανικός παρτενέρ του Νταβίντ Αλάμπα στο κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ