Αλήθεια στην Μπαρτσελόνα θέλουν αυτόν τον προπονητή για αντί – Κούμαν;

Αλήθεια στην Μπαρτσελόνα θέλουν αυτόν τον προπονητή για αντί – Κούμαν;

Κι όμως μέσα στα ονόματα που «παίζουν» για υποψήφιο αντικαταστάτη του Κούμαν στην Μπαρτσελόνα είναι και ένα που προκαλεί τεράστια έκπληξη.

Ένα σωρό ονόματα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Και από χθες το βράδυ; Όλο και περισσότερο αυξάνονται οι πληροφορίες πως ο Κούμαν μετράει ώρες και στη Βαρκελώνη μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον αντικαταστάτη του.

Υπάρχει το όνομα του Τσάβι, που είναι διακαής πόθος του κόσμου. Υπάρχει αυτό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που βρίσκεται όμως στην Εθνική Βελγίου. Λέγεται, μάλιστα, πως αυτός είναι και στην κορυφή της λίστας του Λαπόρτα.

Υπάρχει πάντα αυτό του Μαρσέλο Γκαγιάρντο, ο οποίος στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ έχει κατακτήσει 12 τίτλους. Και το συμβόλαιό του με τη μεγάλη ομάδα της Αργεντινής ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Τελευταίο μπήκε στη λίστα ένα όνομα που προκαλεί τεράστια έκπληξη. Αυτό του Αντρέα Πίρλο. Ο Ιταλός είναι χωρίς ομάδα από τον Μάιο, όταν αποχώρησε από τη Γιουβέντους. Στη «Μεγάλη Κυρία» απέτυχε. Δεν πήρε το πρωτάθλημα, αποκλείστηκε από την Πόρτο στο Champions League. Ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας ήταν ο απολογισμός του.

Λένε στη Βαρκελώνη πως είναι η… έσχατη λύση για τον Λαπόρτα, παρ’ όλα αυτά το όνομά του υπάρχει στην επικαιρότητα. Αλήθεια, όμως, θα ρίσκαρε με μία τέτοια επιλογή η Μπάρτσα; Δύσκολο έως απίθανο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ