Μπιλμπάο – Αλαβές 1-0

Μπιλμπάο – Αλαβές 1-0

Μετά από τρία ματς χωρίς νίκη, η Μπιλμπάο επέστρεψε στις επιτυχίες αφού επικράτησε με 1-0 της Αλαβές χάρη σε γκολ του Ραούλ Γκαρσία που έχασε και πέναλτι στο ξεκίνημα του ματς. Απίθανο ρεκόρ για τον Ινιάκι Γουίλιαμς που αγωνίστηκε για 203η σερί φορά στη La Liga.

Τρία ματς χωρίς τρίποντο ήταν πολλά για την Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι επέστρεψαν στις νίκες με αντίπαλο την Αλαβές της οποίας επικράτησαν με 1-0 και μπήκαν και πάλι σε τροχιά Ευρώπης.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ ο Ραούλ Γκαρσία που έχασε και πέναλτι στην αρχή του ματς ενώ ιστορία έγραψε ο Ινιάκι Γουίλιαμς με τη 203η σερί συμμετοχή του σε παιχνίδι της La Liga καθώς έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν.

Μόλις στο 9′ η Μπιλμπάο βρέθηκε μια ανάσα από το 1-0 αλλά ο Πατσέσκο έπιασε το πέναλτι του Γκαρσία ο οποίος πήρε… εκδίκηση στο 44′ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά

Ινιάκι και Βιβιάν είχαν κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος για να πετύχουν κι ένα δεύτερο γκολ με το 1-0 να μην αλλάζει και να αφήνει τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία θέση με τρεις βαθμούς.

Μπιλμπάο: Ουνάι Σιμόν, Λέκουε, Βιβιάν, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Βενθεδόρ, Ντάνι Γκαρθία (87’Βέσγα), Μπερενγκέρ (66’Ν.Γουίλιαμς), Μουνιαΐν (77’Θάραγα), Ραούλ Γκαρθία (77’Σάνθετ), Ι.Γουίλιαμς.

Αλαβές: Πατσέκο, Αγκιρεγκαμπίρια (74’Μανού Γκαρθία), Σίμο Ναβάρο, Μιάθγα, Λαγκουάρντια, Ρουμπέν Ντουάρτε, Τόνι Μογιά (82’Πελίστρι), Λοούμ (74’Πίνα), Ριόχα, Ντε Λα Φουέντε (61’Τζιουντέτι), Σιλά (46’Χοσέλου).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ