Μπενζεμά – «Κάποτε θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ»

Μπενζεμά – «Κάποτε θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ»

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «L'Equipe», τονίζοντας πως ο Εμπαπέ μια μέρα θα αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» δήλωσε πεπεισμένος, πως ο Κιλίαν Εμπαπέ μια μέρα θα αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα η Ρεάλ ήδη από το φετινό καλοκαίρι προσπάθησε να τον αποκτήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν προσφέροντας πάνω από 180 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι Παριζιάνοι δεν θέλησαν να το αποδεσμεύσουν.

Το καλοκαίρι του 2022 το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού λήγει με την Παρί, ενώ ο ίδιος δεν έχει την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του και είναι πολύ πιθανή η μετακίνηση του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμα ο Καρίμ Μπενζενά αναφέρθηκε και στον Καμαβινγκά για τον οποίο είπε ότι δεν γνώριζε πολύ καλά πριν πάει στην Ρεάλ, αλλά το μόνο σίγουρο είπε είναι ότι βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στην «L’Equipe»:   

«Το είπε και ο ίδιος. Θέλει να δει κάτι άλλο. Κάποτε θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρω πότε, αλλά κάποια στιγμή θα έρθει. Είναι θέμα χρόνου».

«Δεν τον γνώριζα ιδιαίτερα. Είναι μόλις δεκαοκτώ ετών, σίγουρα μπορεί να προοδεύσει. Μόνο και μόνο ότι καθημερινά έρχεται σε επαφή με τον Κασεμίρο, τον Κρόος και τον Μόντριτς, αποβαίνει προς όφελός του. Είμαι βέβαιος ότι θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ