Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα – «Ο Χάαλαντ είναι κορυφαίος, αλλά δεν μπορούμε να τον πάρουμε»

Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα – «Ο Χάαλαντ είναι κορυφαίος, αλλά δεν μπορούμε να τον πάρουμε»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα αλλά ο αντιπρόεδρος των μπλαουγκράνα ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα για την κορυφή της επίθεσης, κάτι που τόνισε και ο αντιπρόεδρος των Καταλανών Ράφα Γιούστε, μιλώντας στη Mundo Deportivo.

Ο Γιούστε βέβαια εκτός από το ενδιαφέρον για τον Νορβηγό φορ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτή τη χρονική στιγμή να γίνει κίνηση από τους μπλαουγκράνα για τον παίκτη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα δούμε μέχρι την επόμενη σεζόν ποια θα είναι η κατάσταση και σε τι θα μπορούμε να βασιστούμε για να υπογράψουμε παίκτες. Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε ένα σπίτι, το οποίο βρήκαμε ερειπωμένο, οπότε ας επικεντρωθούμε πρώτα στην ενίσχυσή του, χωρίς να ξεχνάμε ότι πάντα θέλουμε να έχουμε το καλύτερο και ο Χάλαντ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Δεν μπορούμε να το πάρουμε τώρα. Ο πρόεδρος και ο CEO είπαν ότι στην προηγούμενη θητεία, η οποία επίσης, επαναλαμβάνω ότι ήταν καταστροφική, αγόρασαν παίκτες χωρίς να γνωρίζουν αν μπορούν να τους πληρώσουν και το μόνο που έκαναν ήταν να αυξήσουν το χρέος», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ