Ετό – «Τον τελευταίο καιρό η Μπαρτσελόνα με κάνει να πονάω»

Ετό – «Τον τελευταίο καιρό η Μπαρτσελόνα με κάνει να πονάω»

Ο Σάμουελ Ετό ανφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει η Μπαρτσελόνα τον τελευταίο καιρό και τόνισε ότι επηρεάζεται από αυτή την κατάσταση.

Ο Σαμουέλ Ετό, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για πέντε σεζόν από το 2004 μέχρι το 2009 και κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 2 Σούπερ Καπ και 2 Champions League αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνουν οι «μπλαουγκράνα» τον τελευταίο καιρό.

Ο παλαίμαχος Καμερουνέζος επιθετικός εξέφρασε τη θλίψη του μιλώντας στο φεστιβάλ της Gazzetta dello Sport στο Τρέντο της Ιταλίας και τόνισε ότι επηρεάζεται από αυτή την κατάσταση.

«Τον τελευταίο καιρό, η Μπαρτσελόνα με κάνει να πονάω. Είναι δύσκολες στιγμές για εμάς που την αγαπάμε. Είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι θα αποκλειστεί στους ομίλους του Champions League. Ελπίζω ακόμα ότι δεν θα συμβεί αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το El Clasico:

«Οι οπαδοί δεν θα πάνε να δουν τον Μέσι ή τον Κριστιάνο. Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα της καρδιάς μας να πάρει την νίκη. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει άσχημα, είναι αλήθεια, αλλά είναι ένα μοναδικό παιχνίδι και οι παίκτες θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν για να αλλάξουν τη σεζόν. Είναι το πιο όμορφο παιχνίδι στον κόσμο. Έπαιξα σε τελικούς Champions League, αλλά μπορώ να πω ότι το El Clasico είναι μοναδικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ