Αγουέρο – «Ο πατέρας μου έλεγε πάντα ότι δεν παίζω καλά»

Αγουέρο – «Ο πατέρας μου έλεγε πάντα ότι δεν παίζω καλά»

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μίλησε ο Σέρχιο Αγουέρο.

O Σέρχιο Αγουέρο μιλώντας στην «El Pais» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να γίνει ποδοσφαιριστής, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του.

«Έπαιζα πάντα με τη μπάλα των φίλων μου. Το πρόβλημα που είχαμε ήταν ότι πίσω από μια από τις καμάρες υπήρχε ένας φοίνικας. Και αν πετούσαμε τη μπάλα εκεί, θα έσκαγε. Ήταν καταστροφικό.

Επέλεγα τα καλά παιδιά για να παίξουμε, γιατί τα «κακά» την έριχναν πάντα στον φοίνικα. Ρώτησα τον πατέρα μου γιατί μου έσκαγε τις μπάλες και πάντα μου έλεγε ότι έπαιζα άσχημα. Μέχρι και σήμερα.

Ακούω ανθρώπους στα χωριά να μιλούν και νομίζω ότι δεν έχουν ιδέα πώς είναι. Όποιος είναι εκεί έχει άλλη ζωή. Είναι στον κόσμο τους. Είναι σαν να έχουν ένα δικό τους σύστημα, με τους μανάβηδες, τα κρεοπωλεία και τα καταστήματά τους.

Έχουν τα πάντα. Και όλα σε προσιτή τιμή για τους ανθρώπους του χωριού. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσουμε. Συνέβη στον πατέρα μου. Έψαχνε για δουλειά και πολλές φορές δεν του την έδιναν όταν τους έλεγε το μέρος όπου ζούσε. Και αυτό συμβαίνει συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ