Απίστευτο – Η Μπαρτσελόνα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων στο «Καμπ Νου»!

Απίστευτο – Η Μπαρτσελόνα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων στο «Καμπ Νου»!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Μπαρτσελόνα έπαιξε 21 παιχνίδια στο «Καμπ Νόου», βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων της, γνωρίζοντας για τα προβλήματα του γηπέδου της.

Μόνο αυτό έλειπε από την Μπαρτσελόνα… Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν στο «Καμπ Νόου», τουλάχιστον 20 παιχνίδια, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων της!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Vanguardia», η διοίκηση Μπαρτομέου επέτρεπε την είσοδο των φιλάθλων της στο ιστορικό γήπεδο, σε σημεία όπου ωστόσο κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει απαγόρευση, καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τη σωματική ακεραιτότητα των οπαδών της.

Η ισπανική εφημερίδα προσθέτει, πως τα συγκεκριμένα παιχνίδια έγιναν την προπερασμένη σεζόν και πριν ξεκινήσει η πανδημία. Μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα είχαν γίνει συνολικά 21 αναμετρήσεις όπου η Μπαρτσελόνα έθεσε σε κίνδυνο τους φιλάθλους της και μάλιστα τα περισσότερα ήταν «μεγάλα», καθώς γίνεται λόγος για clasico και Champions League.

Συνολικά, είχαν εντοπιστεί 127 προβλήματα μέσα στο γήπεδο, εκ των οποίον οι 44 ήταν «απαγορευμένες», κάτι το οποίο ωστόσο η διοίκηση Λαπόρτα δεν βρήκε και πολύ… σημαντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ