Κούμαν – «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου ο Λαπόρτα με στήριξε και με στηρίζει»

Κούμαν – «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου ο Λαπόρτα με στήριξε και με στηρίζει»

Ο Τζουάν Λαπόρτα «ψηφίζει» την παραμονή Κούμαν σύμφωνα με τον ίδιο.

To μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να παραμένει αβέβαιο. Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι βρίσκονται στην 8η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ρεάλ.

Στην Ισπανία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση αποφάσισε να δώσει διορία δύο παιχνιδιών στον Ολλανδό τεχνικό, ώστε να ανατρέψει την κατάσταση. Το πρώτο από τα δύο αυτά παιχνίδια είναι η αυριανή αναμέτρηση(17/10) κόντρα στην Βαλένθια στο «Καμπ Νόου», ενώ στις 24 του μήνα οι «μπλαουγκράνα» θα υποδεχτούν την Ρεάλ στο «classico»το οποίο θα κρίνει και τον μέλλον του 58χρονου τεχνικού στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Πάντως ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε αρκετά καθησυχαστικός για το μέλλον του, στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Βαλένθια, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ομάδας Τζούαν Λαπόρτα έχει δείξει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του:

«Είναι γνωστό ότι γίνεται πολύς λόγος για το μέλλον μου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μένα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα υπάρχουν πράγματα με έναν προπονητή. Είμαι συνηθισμένος σε αυτά. Ο πρόεδρος με στήριξε και με στηρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ