Η Άρσεναλ θέλει τον Γιόβιτς τον Γενάρη

Η Άρσεναλ θέλει τον Γιόβιτς τον Γενάρη

Όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Λούκα Γιόβιτς, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνεται να τον πουλήσει και ο Μικέλ Αρτέτα τον θέλει στην ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει σε διαδικασία πώλησης κάποιων ποδοσφαιριστών προκειμένου να μαζέψει αρκετά χρήματα για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ένας από όσους έχει στην λίστα είναι και ο Λούκα Γιόβιτς που το πιθανότερο σενάριο που επικρατεί αυτή την στιγμή είναι να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που από το ρεπορτάζ του «Fichajes.net» ο Λούκα Γιόβιτς είναι ο εκλεκτός του Μικέλ Αρτέτα για να αντικαταστήσει τον Αλεξάντρ Λακαζέτ ο οποίος ουσιαστικά είναι ξένο σώμα εδώ και αρκετό καιρό για την ομάδα και η Άρσεναλ  θέλει τον Σέρβο από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Γιόβιτς δεν είναι ούτε φέτος στα πλάνα της Ρεάλ, έχοντας μόλις 84 λεπτά αγωνιστικού χρόνου μέχρι τώρα και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον πουλήσει άμεσα, ώστε να κερδίσει επιπλέον χρήματα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Έτσι το πιο πιθανό είναι να κλείσει σύντομα η μεταγραφή του Γιόβιτς στην Άρσεναλ και ο Σέρβος να γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ