Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 3-1

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 3-1

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Βαλένθια με σκορ 3-1 στο «Καμπ Νου», επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα (μετά την ήττα από την Ατλέτικο) που επικράτησε με σκορ 3-1 της Βαλένθια, με ανατροπή μάλιστα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της La Liga, πριν τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Κυριακή στο «Clasico».

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς στο ματς, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση πριν το ημίχρονο και στη συνέχεια να κλειδώσει τη νίκη σημειώνοντας και τρίτο τέρμα. Έτσι ανέβηκε στην 7η θέση με 15 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 12 βαθμούς και την 9η θέση.

Η Βαλένθια ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, με τον Χοσέ Λουίς Γκαγιά μόλις στο 5ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με ένα πολύ όμορφο τέρμα. Ωστόσο οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν αρκετά γρήγορα στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, ο Ανσού Φάτι βρήκε δίχτυα οκτώ λεπτά αργότερα, δίνοντας στους Καταλανούς την ηρεμία που χρειαζόντουσαν για να κυνηγήσουν το δεύτερο τέρμα. Το οποίο τελικά ήρθε πριν τη λήξη του 45λέπτου με τον Μέμφις Ντεπάι στο 41′ να δίνει το προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα» με 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι «νυχτερίδες» ανέβασαν ρυθμούς και πήραν την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να πιέσουν ώστε να φτάσουν εκείνες στην ισοφάριση. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και η Μπαρτσελόνα κατάφερε εν τέλει να σιγουρέψει την επικράτησή της, με τον Κουτίνιο στο 85′ να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (71’ Μινγκέθα), Πικέ, Γκαρθία, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Γκάβι (71’ Νίκο), Ντεστ (87’ Αγουέρο), Ντεπάι, Φάτι (59’ Κουτίνιο)

Βαλένθια (Χοσέ Μπορδαλάς): Σίλεσεν, Φουλκιέ (74’ Μούσα), Γκάμπριελ, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Γκιγιαμόν, Σολέρ, Βας, Γκόμες, Ντούρο (60’ Αντρέ), Γκέδες (74’ Τσερίσεβ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ