Μπαρτσελόνα – Τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση Φάτι

Μπαρτσελόνα – Τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση Φάτι

Μπαρτσελόνα και Άνσου Φάτι θα συνεχίσουν μαζί, καθώς σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ έχουν συμφωνήσει για επέκταση συμβολαίου του Ισπανού.

Η ανανέωση του Ανσού Φάτι στην Μπαρτσελόνα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες, μετά την άρνηση του μκάνατζερ του παίχτη να δεχθεί τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισ. ευρώ, στο νέο συμβόλαιο του πελάτη του, με το τρέχον να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά να υπάρχει μυστική ρήτρα, μονμερούς επέκτασης από την πλευρά των Καταλανών.

Φαίνεται όμως πως υπάρχουν εξελίξεις, που συνηγορούν στο ότι ο νεαρός Ισπανός θα παρραμείνει κάτοικος «Camp Nou» για αρκετά χρόνια. Όπως αναφέρει ισπανικό ρεπορτάζ, βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά από συζητήσεις του Μέντες και του διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι, με τον παίκτη να παραμένει παίκτης της Μπάρτσα μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και την ρήτρα να «κλείνει» εν τέλει γύρω στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον το μόνο που μένει είναι η συμφωνία να αποκτήσει έγγραφη μορφή, αποτυπώνοντας στο χαρτί τα όσα φέρεται να έχουν συμφωνηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ