Οσασούνα – Γρανάδα 1-1 – Πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις η Γρανάδα

Οσασούνα – Γρανάδα 1-1 – Πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις η Γρανάδα

Η Γρανάδα κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τέλος, ισοφαρίζοντας την Οσασούνα που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες στο τελευταίο κομμάτι του ματς.

Ισόπαλες με σκορ 1-1 έμειναν Οσασούνα και Γρανάδα στο «Ελ Σαδάρ», με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 74ο λεπτό.

Η Οσασούνα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο της στοίχισε η αποβολή του Κοτέ που οδήγησε ουσιαστικά στην ισοφάριση.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, χωρίς να έχουν την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας όμως περισσότερα προβλήματα στους αντιπάλους τους. Τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Άβιλα.

Όπως ήταν λογικό, η Γρανάδα βγήκε στο δεύτερο μέρος με διάθεση να πιέσει ώστε να ισοφαρίσει, αφήνοντας όμως κενά στην άμυνά της που η Οσασούνα προσπάθησε να εκμεταλλευθεί χωρίς αποτέλεσμα. Στο 74′ η αποβολή του Κοτέ άλλαξε τα δεδομένα του ματς, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1, εν τέλει, στο 90′ με τον Μοντόρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ