Πικέ – «Θέλω να αποσυρθώ ως βασικός στην Μπαρτσελόνα»

Πικέ – «Θέλω να αποσυρθώ ως βασικός στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ζεράρ Πικέ επιθυμεί μεν να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά με τους δικούς του όρους.

Το 34ο έτος της ηλικίας του διανύει ο Ζεράρ Πικέ, με τον Ισπανό αμυντικό να αναγνωρίζει ότι η κλεψύδρα αδειάζει καθώς βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Ο διεθνής στόπερ μπορεί να δέχεται τα τελευταία χρόνια την έντονη κριτική των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα, αλλά παραμένει πιστός στρατιώτης της, με τον ίδιο να παίζει στους «μπλαουγκράνα» από το 2008. Μιλώντας στην «El Pais», ο Πικέ αναφέρθηκε στην στιγμή που θα κρεμάσει τα παπούτσια του, τονίζοντας ότι θέλει να αποσυρθεί όντας παίκτης της «Μπάρτσα», αλλά με τους δικούς του όρους.

«Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο στη Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που δεν θα αποδεχτώ είναι να αποσυρθώ ως αναπληρωματικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πολύ καλό του φίλο κι άλλοτε συμπαίκτη του στους «Καταλανούς», Λιονέλ Μέσι, τον οποίο κι αποθέωσε.

«Υπάρχουν παίκτες που σου «σερβίρουν» γκολ, άλλοι που σου βγάζουν πάσες στον χώρο κι άλλοι που είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Ο Λέο τα έκανε όλα αυτά. Έκανε τα πάντα. Πρέπει να βρεις πολλούς παίκτες για να σου δώσουν αυτό που έδινε μόνο ο Μέσι», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ