Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης – Οι εντεκάδες του Clásico

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης – Οι εντεκάδες του Clásico

Ρόναλντ Κούμαν και Κάρλο Αντσελότι έκαναν γνωστούς τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο Clásico για την 10η αγωνιστική της La Liga.

Το πρώτο Clásico της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις 17:15, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, οι δύο προπονητές έκαναν γνωστούς τους έντεκα που θα μπουν πρώτοι στον αγωνιστικό χώρο για κάθε ομάδα, χωρίς να εντοπίζονται μεγάλες εκπλήξεις στις επιλογές τους.

Ο Ρόναλντ Κούμαν επέλεξε σχηματισμό 5-3-2, με τον Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια, Γκαρθία, Πικέ και Μινγκέθα οι κεντρικοί αμυντικοί, Άλμπα και Ντεστ θα παίζουν όλη την πλευρά από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, Μπουσκέτς, Γκάβι και Φρενκ Ντε Γιονγκ θα βρίσκονται στο χώρο του κέντρου, με τους Ντεπάι και Φάτι στην επίθεση.

Από την άλλη ο Κάρλο Αντσελότι ξεκινά με το γνωστό 4-3-3. Ο Κουρτουά θα υπερασπιστεί την εστία, Λούκας, Μιλιτάο, Αλάμπα και Μεντί η τετράδα στην άμυνα, Κασεμίρο, Μόντριτς και Κρόος στη μεσαία γραμμή, με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο να παίζουν στα άκρα της επίθεσης και τον Μπενζεμά να παίρνει θέση στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ