Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-0

Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-0

Ακόμη μία τραγική εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα, ακόμη μία ήττα. Χάρη σε γκολ του Φαλκάο η Βαγιεκάνο επικράτησε με 1-0 των Καταλανών και έφερε τον Ρόναλντ Κούμαν ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυση.

Το βαρέλι φαίνεται πως δεν έχει πάτο φέτος για την Μπαρτσελόνα. Πραγματοποιώντας ακόμη μία κάκιστη εμφάνιση, η ομάδα του Ρόναλτ Κούμαν ηττήθηκε με 1-0 από την Βαγιεκάνο (πρώτη νίκη μετά από 19 ολόκληρα χρόνια για την Ράγιο) και μετά από τέσσερα ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, δεν έχει πάρει νίκη. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον ο Ολλανδός προπονητής που μετράει ώρες στον πάγκο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε το γκολ για την Ράγιο. Ο Μπουσκέτς έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Τρέχο βρήκε τον Φαλκάο που άδειασε τον Πικέ και με πλασέ στην απέναντι γωνία, νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 1-0.σε.

Ο Αγκουέρο είχε δύο καλές στιγμές για το 1-1 στο δεύτερο ημίχρονο και στο 71′ η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαλεντίν στον Ντεπάι. Ο Ολλανδός το εκτέλεσε αλλά ο Ντιμιτριέφσκι απέκρουσε και κράτησε το μηδέν. Αγκουέρο και Γκάβι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, με την Ράγιο να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη.

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Σάβελιτς, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Κομεσάνια (62’Ουνάι Λόπεθ), Όσκαρ Βαλεντίν (92’Μάριο Σουάρεθ), Άλβαρο Γκαρθία, Τρέχο (76’Ντεκά), Ισί, Φαλκάο (76’Παθέ Σις).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Έρικ Γκαρθία, Σέρτζι Ρομπέρτο (60’Ντεμίρ), Άλμπα, Μπουσκέτς, Νικο Γκονθάλεθ (84’Λ.Ντε Γιόνγκ), Κοουτίνιο (73’Γκάβι), Ντεπάι, Αγκουέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ