Μπαρτσελόνα – Τότε θα κάνει ντεμπούτο ο Τσάβι

Μπαρτσελόνα – Τότε θα κάνει ντεμπούτο ο Τσάβι

Κόντρα στη Θέλτα θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι.

Απίθανο θεωρείται, σύμφωνα με την εφημερίδα της Καταλωνίας, «Sport», να καθίσει ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Ντιναμό Κιέβου στις 2 Νοεμβρίου.

Ο Τσάβι, ο μοναδικός «εκλεκτός» της διοίκησης για να διαδεχθεί τον Ρόναλντ Κούμαν στο «τιμόνι» της «Μπάρτσα», δεν θα είναι διαθέσιμος για να αναλάβει άμεσα τα ηνία της πρώτης ομάδας, όπως μετέδωσε η εφημερίδα που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των «μπλαουγκράνα».

Αυτό σημαίνει ότι αρχικά ο Καταλανός τεχνικός δεν θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του στο προσεχές ματς του Champions League με την Ντιναμό Κιέβου, που είναι προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου και θα πρέπει να περιμένει μέχρι τέσσερις ημέρες ακόμη για το ματς που ακολουθεί με την Θέλτα στο «Μπαλαΐδος».

Τις τελευταίες ώρες ο Τσάβι βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας που προπονεί, Αλ Σαντ και σε πρώτη φάση ήρθε σε συμφωνία μαζί τους για να μπορέσει ν΄ αποδεσμευτεί μετά τις 3 Νοεμβρίου.

Εκείνη την ημέρα ο Καταλανός προπονητής θα προσφέρει για τελευταία φορά τις υπηρεσίες του στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος του Κατάρ εναντίον της Αλ-Ντουχαΐλ. Αμέσως μετά θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να πιάσει δουλειά ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ