Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Λεβάντε (2-2) και μέτρησε νέα απώλεια στη La Liga, μένοντας στην 6η θέση με 19 βαθμούς.

Η Λεβάντε υποχρέωσε σε γκέλα την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (2-2) στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια» για την 11η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχασε έδαφος στο κυνήγι του τίτλου, καθώς έμεινε στην 6η θέση με 19 βαθμούς, όσους έχει και η Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Γκριεζμάν έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 12′, με τον Μπάρντι να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι στο 36′ και να ισοφαρίζει (1-1).

Ο Αϊτόρ έσωσε τη Λεβάντε στο 60′, αποκρούοντας το σουτ του Κορέα, αλλά στο 76′ η Ατλέτικο πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Κούνια. Ωστόσο, η Λεβάντε αντέδρασε και έφερε το ματς ξανά στα ίσα, κερδίζοντας ξανά πέναλτι σε χέρι του Λόντι, με τον Μπάρντι να ευστοχεί ξανά

Στο 60ο λεπτό ο Αϊτόρ έσωσε μετά από σουτ του Κορέα ενώ στο 76’ ο Ντε Πόλ έβγαλε πανέμορφη κάθετη στον Κούνια που από κοντά πλάσαρε για το 1-2. Ωστόσο στο 86’ η Λεβάντε κέρδισε κι άλλο πέναλτι για χέρι του Λόντι και ο Μπάρντι ευστόχησε ξανά για το 2-2.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντουάρτε, Πιέρ, Σον (70’ Μιραμόν), Βέθο, Φρανκέσα, Μπάρντι, Μάλσα (76’ Πάμπλο Μαρτίνεθ), Πεπελού (80’ Ντε Φρούτος), Ντάνι Γκόμεθ (70’ Καντερό), Μοράλες

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένες, Φελίπε, Ερμόσο (67’ Λόντι), Ερέρα (59’ Ντε Πολ), Κόκε, Τρίπιερ, Καρασκό, Φέλιξ, Γκριεζμάν (72’ Κούνια), Σουάρες (59’ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ