Βαλένθια – Βιγιαρεάλ 2-0

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ 2-0

Η Βαλένθια επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ στο «Μεστάγια» για την 12η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην 9η θέση με 16 βαθμούς - Πρώτη νίκη από τις 12 Σεπτεμβρίου για τις «νυχτερίδες».

Επιτέλους… τρίποντο για τη Βαλένθια!

Η ομάδα του Μπορδαλάς αγνοούσε τη νίκη από τις 12 Σεπτεμβρίου (1-4 επί της Οσασούνα) και έκτοτε μετρούσε 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Η… κατάρα έσπασε απέναντι στη Βιγιαρεάλ, με τη Βαλένθια να επικρατεί με 2-0 για την 12η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην 9η θέση με 16 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τους Γουέδες (12′) και Γκαγιά (16′), αλλά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα, με τον Γκιγιαμόν να νικάει τον Ρουγί για το 1-0 στο 43′.

Η Βαλένθια κυριάρχησε και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 77′ κέρδισε πέναλτι, με τον Σολέρ να «κλειδώνει» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Βαλένθια: Σίλεσεν, Γκαγιά (81’ Πιτσίνι), Γκάμπριελ (75’ Ντιακαμπί), Αλντερέτε (71’ Κορέια), Γκιγιαμόν, Φουλκιέ, Βαζ, Έλντερ Κόστα, Ράτσιτς (55’ Σολέρ), Μάρκος Αντρέ, Γουέδες (81’ Ντούρο)

Βιγιαρεάλ: Ρουγί, Αλμπιόλ, Εστουπινιάν (75’ ΑλμπέρτοΜορένο), Τόρες, Οριέ, Παρέχο (46’ Ντιά), Κοκλέν, Καπού (63’ Τριγέρος), Μόι Γκόμεθ (75’ Αλκάθερ), Πίνο (46’ Τσουκβουέζε), Ντανζουμά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ