Μπαρτσελόνα – Αλαβές 1-1: Τσάβι, έχεις πολλή δουλειά…

Μπαρτσελόνα – Αλαβές 1-1: Τσάβι, έχεις πολλή δουλειά…

Ο Κούμαν έφυγε, ο Τσάβι έρχεται, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι βαριά άρρωστη και δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Αλαβές με την οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο «Καμπ Νου».

Ούτε η απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν ήταν ικανή να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στην Μπαρτσελόνα ώστε να επιστρέψει στις νίκες, έστω από αντίδραση. Οι Καταλανοί με τον Σέρχι Μπαρχουάν (που δεν έκανε και ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα) στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό προπονητή, έμειναν στο 1-1 με την Αλαβές πραγματοποιώντας ακόμη μία πολύ κακή εμφάνιση κι έστειλαν μήνυμα στον Τσάβι πως τον περιμένει πολλή δουλειά μπροστά του.

Μετά από μία φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, το γκολ για τους «μπλαουγκράνα» ήρθε με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 48′ συγκεκριμένα, ο Ντεπάι έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή κι έκανε το 1-0 αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Μόλις τρία λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ριόχα με τρομερή ενέργεια πέρασε τη μισή Μπαρτσελόνα και πλάσαρε σε άδειο τέρμα για το 1-1.

Μέσα σε όλα, η Μπαρτσελόνα είδε τους Αγκουέρο και Πικέ να αποχωρούν τραυματίες, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος αφού στο 61′ ο Ντεπάι σημάδεψε δοκάρι ενώ και ο Κουτίνιο στο τέλος δεν κατάφερε να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ από… θέση Μέσι.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Μινγκέθα (79’ Εζαλζουλί), Πικέ (70’ Λενγκλέ), Έρικ Γκαρσία, Μπούσκετς, Γκάβι (70’ Πουτς), Νίκο Γκονζάλες (79’ Αλέις Μπαλντέ), Ντεπάι, Ντεστ, Αγουέρο (40’ Κοουτίνιο).

Αλαβές: Σίβερα, Ναβάρο (21’ Αγιρεγαμπίρια), Λαγουάρδια, Λεζέν, Ντουάρτε, Λουμ, Μογιά (79’ Mανού Γκαρσία), Πονς (63’ Πίνα), Έντγκαρ Μέντεθ (63’ Πελίστρι), Ριόχα, Χοσέλου (79’ Σιλά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ