Ράγιο Βαγεκάνο – Θέλτα 0-0

Ράγιο Βαγεκάνο – Θέλτα 0-0

Δεν έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η Ράγιο Βαγεκάνο που έφερε εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με την Θέλτα για την 12η αγωνιστική της La Liga.

Μεγάλη ευκαιρία να πιάσει πεντάδα έχασε η Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα(1-0), ήρθε ισόπαλη 0-0 με την μαχητική Θέλτα στο «Ντε Βαγέκας» για την 12η αγωνιστικής της La Liga.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Άντονι Ιράολα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί πρώτη στο 14’ με τον Ρανταμέλ Φαλκάο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Ντιτούρο. Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φραντσίσκο Γκαρσία να απειλήσει την εστία της Θέλτα, αλλά βρήκε πάλι σε ετοιμότητα τον Αργεντινό τερματοφύλακα. Στο 32′ οι Ροχομπλάνκος έφτασαν πραγματικά κοντά στο γκολ, όταν την κεφαλιά του Ρανταμέλ Φαλκάο έβγαλε με δυσκολία πάλι ο εξαιρετικός Ντιτούρο.

Στο 39’ ήταν η σειρά της Θέλτα να απειλήσει τον Ντιμιτριέφσκι, με τον Σκοπιανό να βγάζει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Τιάγκο Γκαγιάρδο. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους με το σουτ του Κομεσάνια στο 43′ να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η Βαγιεκάνο συνέχιζε να πιέζει με τον Γκαρσία να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 53’ να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο 68’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απαντήσουν, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπράις Μέντεθ, ο Ντιμιτριέφσκι εκτινάχθηκε και αποσόβησε το γκολ. Η προηγούμενη φάση φαίνεται πως έδωσε ώθηση στην Θέλτα που απείλησε στο 69’ και στο 84’ με τους Τάπια και Νολίτο αντίστοιχα. Η τελευταία ευκαιρία πάντως ανήκε στην Βαγεκάνο με το σουτ του Κις στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να περνάει λίγο πάνω από την εστία.

ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μπαλίου, Φραν Γκαρσία, Μαράς, Καρτένα, Ουνάι Λόπεθ (62’ Τρέχο), Άλαβαρο Γκαρσία (86’ Γκουαρντιόλα), Όσκαρ Βαλεντίν (86’ Σις), Κομεσάνια, Φαλκάο (73’ Μπεμπέ), Ίσι Παλαθόν (73’ Εντεκά)

ΘΕΛΤΑ: Ντίτούρο, Μουρίγιο, Κέβιν Βάσκεθ, Αραούχο, Ντένις Σουάρεθ (79’ Άσπας), Γκαλάν (61’ Φοντάν), Μπράις Μέντεθ, Τάπια, Γκαλιάρδο (79’ Γιοκουσλού), Μπελτράν (61’ Νολίτο), Μίνα (22’ Σολάρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ