Λεβάντε – Γρανάδα 0-3

Λεβάντε – Γρανάδα 0-3

Η Γρανάδα πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Λεβάντε (0-3) και πήρε σπουδαία νίκη, ανεβαίνοντας στη 14η θέση με 11 βαθμούς.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες η Γρανάδα πανηγύρισε την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη της και δεύτερη στο σύνολο, επικρατώντας με 3-0 επί της Λεβάντε, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής της La Liga.

Ο Χερμάν Σάντσεθ με δύο γκολ στα πρώτα 21 λεπτά του αγώνα έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο» των φιλοξενούμενων, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν ν΄ αντιδράσουν στη συνέχεια και να δέχονται και τρίτο γκολ από τον Πουέρτας.

Η ομάδα από την Βαλένθια μετά από 12 αγωνιστικές είναι η μοναδική στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, καθώς με τη σημερινή μετρά 6 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες!

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντουάρτε, Φρανκέσα (46’ Καμπάνια), Βέσο, Μάλσα (46’ Σον), Κλερκ, Μαρτίνεθ (46’ Βούκσεβιτς), Μοράλες, Σολδάδο (79’ Ντάνι Γκόμεθ), Μπάρντι (72’ Καντερό), Ντε Φρούτος

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Χερμάν Σάντσεθ, Μίγια (86’ Τορέντε), Κίνι, Σόρο (72’ Εσκουδέρο), Βίκτορ Ντίαθ, Νέβα, Σουάρες (63’ Πουέρτας), Μοντορό (71’ Μόντσου), Ροτσίνα, Μολίνα (72’ Μπάκα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ