Βινίσιους – «Θέλω να μείνω στη Ρεάλ, δεν με νοιάζουν τα χρήματα»

Βινίσιους – «Θέλω να μείνω στη Ρεάλ, δεν με νοιάζουν τα χρήματα»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, δίχως να τον νοιάζουν τα χρήματα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βινίσιους Τζούνιορ για την επέκταση της συνεργασίας τους έχουν ξεκινήσει, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να τονίζει σε δηλώσεις του στο «TNT Sports» ότι δεν δεν τον ενδιαφέρει πόσο θα πληρώνεται, καθώς το μόνο που τον νοιάζει είναι να παραμείνει στη «Βασίλισσα».

«Είμαι πολύ ήρεμος. Θέλω να μείνω και δεν με νοιάζει πόση διάρκεια θα έχει το επόμενο συμβόλαιό μου ή πόσο θα με πληρώνουν. Το μόνο πιου μετράει είναι η ικανοποίηση να βρίσκεσαι στο καλύτερο κλαμπ του πλανήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 21χρονος άσος.

Φέτος ο Βινίσιους έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν, μετρώντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος στους «μερένχες».

Υπενθυμίζεται πως οι Μαδριλένοι αγόρασαν τον νεαρό σταρ το καλοκαίρι του 2018 από τη Φλαμένγκο, καταβάλλοντας το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ