Μήνυμα αισιοδοξίας μέσω βίντεο στο twitter έστειλε ο Αγκουέρο (vid)

Μήνυμα αισιοδοξίας μέσω βίντεο στο twitter έστειλε ο Αγκουέρο (vid)

Ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν χάνει την πίστη του παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έστειλε μέσω ενός video στο twitter τους χαιρετισμούς του στους φίλους των «μπλαουγκράνα».

Την θετική του αύρα στους διαδικτυακούς του φίλους έστειλε με βιντεάκι στο twitter o Σέρχιο Αγκουέρο, με τον Αργεντινό στράικερ να μην το βάζει κάτω παρά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Κουν» είχε πάρει θέση βασικού στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, αλλά αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στη συνέχεια να δείχνουν πρόβλημα αρρυθμίας στην καρδιά. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, ώστε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Ο 33χρονος πάντως δεν φαίνεται να πτοείται, στέλνοντας το δικό του αισιόδοξο μήνυμα στους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα» μέσω του επίσημου λογαριασμού της «Μπάρτσα» στο Twitter.

«Γεια σας φίλοι της Μπαρτσελόνα. Σας στέλνω όλους μία αγκαλιά. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης.

Τώρα είναι η ώρα της αποθεραπείας και θα περιμένουμε για περισσότερα νέα. Σας στέλνω όλους μία μεγάλη αγκαλιά», τόνισε ο Αργεντινός μιλώντας on camera, με την επίσημη Μπαρτσελόνα να προσθέτει στην ανάρτησή της το εξής μήνυμα: «Είμαστε μαζί σου Σέρχιο Αγκουέρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ