Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-1 – Στην κορυφή η Βασίλισσα

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-1 – Στην κορυφή η Βασίλισσα

Αν και αγχώθηκε στο τέλος η Ρεάλ, νίκησε με 2-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga.

Επιστροφή στην κορυφή για τη Ρεάλ! Αν και τα χρειάστηκε, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 12η αγωνιστική της La Liga και προσπέρασε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη βαθμολογία, σκαρφαλώνοντας και πάλι στην κορυφή της La Liga!

On fire ο Βινίσους που έκανε… πάρτι απέναντι στην άμυνα της Ράγιο, σκόραρε ξανά ο Μπενζεμά που δείχνει να είναι ασταμάτητος! Στο +2 από τους Βάσκους πλέον οι Μαδριλένοι.

Μόλις 14 λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ! Σκόρερ ο Τόνι Κρόος. Η Βασίλισσα απλώθηκε άψογα στο γήπεδο, ο Βινίσιους έβγαλε στον Ασένσιο, ο Ισπανός έστρωσε στον Κρόος και ο Γερμανός πλάσαρε τέλεια, σημειώνοντας το 1-0 στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και… άγγιξε δύο φορές το δεύτερο γκολ με τους Βινίσιους και Μπενζεμά. Ο Γάλλος δεν τα κατάφερε στην πρώτη του προσπάθεια, ωστόσο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα άμεσα.

Ο Αλάμπα… σέρβιρε και ο Μπενζεμά ολοκλήρωσε, σημειώνοντας το 2-0 στο 38ο λεπτό.

Η ομάδα του Αντσελότι πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος και έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο τέρμα, τόσο με τον Μπενζεμά, όσο και με τον Βινίσους. Αντί ωστόσο να έρθει το 3-0, ήρθε το 2-1 κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν ο Φαλκάο μείωσε με κεφαλιά στο 76ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, με τη Ρεάλ να κρατάει το 2-1 και να φτάνει στο «τρίποντο».

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Καρβαχάλ, Μεντί, Μιλιτάο, Κρόος, Κασεμίρο, Καμαβινγκά, Μπενζεμά (83’ Λούκας Βάσκεθ), Ασένσιο (83’ Αζάρ), Βινίσιους

ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μπάλιου, Σάβελιτς (80’ Γκουαρντιόλα), Φραν Γκαρσία, Κατένα, Άλβαρο Γκαρσία, Βαλεντίν, Εντεκά (69’ Φαλκάο, 89’ Πόθο), Κομεσάνια, Τρέχο (60’ Μεμπέ), Παλαθόν (60’ Ουνάι Λόπεθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ